Vores hold

Find dit floorballhold her - og bliv en del af en forening i udvikling

Floorball er sjovt, medrivende, actionfyldt - og ikke mindst sundhedsfremmende. Det gør den til en idrætsgren i vækst på verdensplan, i Danmark (22% vækst om året) og lokalt i Helsingør, hvor vi nu er mere end 200 aktive spillere fordelt på 14 hold.  

Få en uforpligtende prøvetræning og oplev selv hvor energigivende og - krævende - floorball er. Den høje grad af boldkontakt gør dig til en vigtig del af spillet og det sociale fællesskab i foreningen gør Helsingør Floorball Team til et rart sted at være. Her udvikler vi os sportsligt og som mennesker. Foreningen lever i kraft af frivillig arbejdskraft, og derfor søger vi altid efter en god balance mellem af nyde og yde.

Tag det først skridt nu og find dit hold nedenfor - har du spørgsmål, så mail os gerne. Husk at følge os på Facebook, mærk foreningens puls og få nyttig information.

Velkommen til floorball - vi ses på banen :-)

Find dit hold her

Lær at stave med Mikkel

Mikkel Egerup er danmarksmester i "Zorro" - en opvisningsdisciplin, der viser boldkontrol, når det er allerbedst. Mød Mikkel i Helsingør Floorball Team, hvor han er dametræner.

Prøv floorball på egen krop
Floorball-70-michael%20kock

Vores politik er at man får tre træninger til at vurdere om floorball er noget man har lyst til. Derefter melder man sig ind i foreningen, hvis man ønsker at fortsætte.

Indmeldelse sker via Holdsport.dk

W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706