MotionsCups

MotionsCup i Helsingør-hallen
5l4a0545
​ Helsingør Floorball Team er værter en MotionsFloorballCup

Onsdag den 25. oktober Kl. 19:00 til ca 21:45 i Helsingør-hallen! 

Floorball er medrivende sjovt, socialt og konditionsfremmende. Vi er en forening med godt 200 medlemmer fordelt på 17 hold og vil med dette initiativ gerne give alle mulighed for en uformel og uforpligtende måde at opleve floorballsporten på.

Alle er velkomne uanset erfaring med floorball.


Stil et hold med 4-6 personer (3 på banen) – eller kom alene og vi finder et hold til dig!

Banerne er ca. 10x20 meter. 4 baner og kampe af 10-12 minutter alt efter antal tilmeldte hold og omkring 4 kampe alt efter jeres resultater på dagen. Hør mere på dagen om scoretricks og de enkle regler. Pris pr. hold kun 300 kr.

AftenCup er på motionsplan og skal ses som et alternativ til en træningsaften - så vi spiller 100% engageret, men pænt. Der er ikke dommere og det virker faktisk rigtig godt, når alle ser det som en sjov motionsaften - og ikke VM :-)

Tilmeld dit hold nu til franz@veisig.dk - jo før desto bedre - der bliver udsolgt. Overfør 300 kr pr hold via MobilePay til 30 70 65 og I er inde i varmen. 

BEMÆRK: Hvis der er hold nok til en seperat cup for begyndere/let øvede vil vi skabe dette. Firmahold, Mixhold og 60+ hold er meget velkomne.

MotionsAftenCup med op til 16 hold

- International People's Colleague Team 1 (Begynder)

- International People's Colleague Team 2 (Begynder)

- Helsingør Herrer 3 - Motion

- <Allerød er lige om hjørnet>

- Dit hold her...

- Dit hold her...

- Dit hold her...
Etc

(Tidligere deltagere omfatter bl.a. Tårnborg Floorball, Allerød, Rungsted-Hørsholm, Trelleborg Firmaidræt, Helsingborghold, Hundested Seals FC og Virum)


Vi ses på banen :-)


Mvh

Franz Veisig & Claus Ottosen
Helsingør Floorball Team
- Vi er på vej mod nye mål      


PS: Få en uforpligtende prøvetræning.
Der er også et hold til dig. Klik her

Om MotionsCup

MotionsCup er for sjov skyld. Det er uformelt og medrivende. Konceptet enkelt og i afvikles i en god idrætsforeniningsånd mellen alle parter.

Vi mødes og i fællesskab laver vi en almindelig træning om til træningskampe hvor vi får mulighed for at spille mod nye modstandere, der også ønsker en aften med høj puls og uden skader. Vi er motionister og spiller uden dommere, og det fungerer ganske godt. Vi rydder på i fællesskab efter en forrygende aften i forening.


Din nye bank hedder måske...
Spar-nord-logo
Sk%c3%a6rmbillede%202023-01-05%20kl.%2023.05.07
Få en prøvetræning
Hft-logo%20720
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706