Klubnyheder

Fantastisk nyhed: Helsingør er vært for svensk topfloorball 30. januar 2016!

6. november 2015, 20.36

Fantastisk nyhed! FC Helsingborg og Helsingør Floorball Team har nu indgået aftale om at kampen i den svenske superliga mellem FC Helsingborg og Pixbo skal afvikles i Helsingør Hallen lørdag den 30. januar 2016! Helsingør FT var med succes vært i marts måned, da FC Helsingborg i en dramatisk match vandt 5-4 over Warberg - i "sudden death" - i Helsingør Hallen. Kampen tiltrak over 1.300 tilskuere, der fik en uforglemmelig idrætsoplevelse.

Få en oplevelse ud over det sædvanlige, når kampen i den svenske superliga mellem FC Helsingborg og Göteborg rykkes 10 km vest på fra Helsingborg til Helsingør. Det sker lørdag den 30. januar 2016. Der er lagt op til et brag af en kamp! Der vil være landsholdsspillere på banen- og begge hold vil være 100% opsatte på point. Massiv opbakning fra svenske og danske tilskuere vil skabe en fantastisk stemning som gør denne dag til noget helt specielt for alle involverede.

Uanset om du er spiller, forældre, samarbejdspartner - eller blot nysgerrig - er der garanti for masser af action, flotte mål og fine tekniske detaljer, der vil imponere enhver, der har interesse for idræt.

Tilkendegiv din interesse her - og check derfor www.floorballhelsingor.dk for sidste nyt og for bestilling af billetter fra 65 kr.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706