Klubnyheder

Tilmeld dit hold: Kæmpe åben MotionsFloorballCup på værftet 22. september 2018!

20. august 2018, 21.27


Helsingør Floorball Team går sammen med Værftets Madmarked og DGI, når floorballsporten lørdag den 22. september 2018 flytter ud af Helsingørhallen og ind i industrihallen 21A på værftet med plads til op mod 40 hold fra Helsingør.


Målet er at sætte Helsingør og omegn – inkl. Helsingborg - i bevægelse på verdens sjoveste måde.


Vi tilbyder 7 turneringer fra børn U7 og op til voksne +60 år. 

Kampe af 12 minutter på 4 baner med 4-6 per hold og 3 spillere på banen.

 

Floorball er dokumenteret sundhedsfremmende af Københavns Universitet. ”Hemmeligheden” er de mange start/stop og retningsskift, der giver høj puls. Almindeligvis vil det opleves anstrengende, men i samspil og jagten på mål, så glemmer man ofte, at det er ”sur” intervaltræning, og oplever det i stedet som sjovt og motiverende. En af turneringstyperne der tilbydes er en ”IntroCup” for spillere uden erfaring, da håbet er, at tiltrække hold, der ikke har prøvet organiseret floorball. Et hold vil repræsentere Helsingør Firma Idræt, der ønsker at få mere erfaring med den populære idrætsgren. Der arbejdes også på at få byrådet i bevægelse. Derudover er der separate turneringer for let-øvede og øvede.


Er man ikke til motionsturneringer, så er der også en mulighed at booke en gratis bane, hvor man i sit eget tempo og på eget niveau kan spille mod venner og bekendte. Der er flere samarbejdspartnere på banen i forbindelse med eventen. Fx udlåner Helsingør Firma Idræt floorballstave på dagen og DGI støtter med promotion og administration.


Mere information og tilmelding nu (for der bliver nok udsolgt) sker på event-websitet www.floorballhelsingor.dk

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706