Klubnyheder

Damefloorball skudt i gang med succes

9. oktober 2017, 05.26

Helsingørs Team Floorball Ladies åbnede sæsonen i 1. division på udebane mod FFK Bellahøj. Der var lidt nerver på, da det var åbningskampen og rigtig mange af spillerne har aldrig tidligere spillet i 1. division, så der var stille i omklædningsrummet. Men det skulle vise sig at udvikle sig fantastisk.

Der var 13 spillere med til kamp og med en portion nye spillere i truppen var troen på den første sejer helt klart til stede – både hos trænerne og spillerne. Der er blevet trænet intenst siden august og alle var 100% klar til at gå ud og vise, at oprykningen fra 2. division til 1. division var berettiget.

Hopla fra start
Fra kampens første fløjt er begge HFT’s kæder godt spillende og får spillet bolden fint rundt og skabt en del gode chancer og efter ca. 5 minutter give det pote, da en af holdets nye spillere norske Ingvild Gjesdal Nilsen får smidt et flot pas afsted til Sannie Arnhild, som på smukkeste vis river bolden helt op i krogen og helt velfortjent er HFT Ladies foran 1-0.

Der går ikke længe inden HFT Ladies igen tryller med flot spil og en velspillede Madeleine ”Maddie” Falck er i hopla og får smidt bolden op til holdets anfører Nanna Borup Johansen, som resolut smider bolden ind bag netmaskerne. 2-0 står det nu til HFT Ladies og jublen vil nærmest ingen ende tage ude på udskiftningsbænken eller hos spillerne på banen.

FFK presser på
FFK begynder at presse mere på for at få en scoring og det lykkedes for dem i slutningen af første periode, at få udlignet til 2-1 på en repost.

Det slår ikke HFT Ladies ud, tværtimod så sætter de bare mere damp på kedlen og blot 50 sekunder efter udligningen til 2-1 smides der et hårdt skud frem mod en af holdets angribere Pia Haugaard, som retter bolden af og sender den ind i målet med et brag af et skud. 3-1 til HFT Ladies, og der er pause, og tid til refleksion.

Målløs 2. periode
Da HFT Ladies går ud til 2. periode ser de med det samme, at FFK har flyttet lidt rundt på deres spillere og lægger et større pres på HFT Ladies, men de formår at få spillet sig ud problemerne og bytter selv lidt rundt i kæderne for at tilpasse sig det hårde pres spil fra FFK. FFK får en udvisning og HFT burde have scoret i deres overtalsspil, men den vil ikke ind i målet. Spillet bølger frem og tilbage i hele 2. perioden, men uden nogle mål til nogle af holdene.

Højt tempo og drama
3. periode fløjtes i gang og FFK lægger yderligere pres på, så i tiden 44.43 må HFT’s Anja Bach Andersen tage imod en 2. min udvisning og sætter sig ud og køler af i boksen. FFK presser på med alt hvad de har lært og det lykkes for dem på et frislag, at få udlignet til 2-3 og uret står på 48.58, så spændingsniveauet i kampen stiger ganske kraftigt.

Men endnu engang viser HFT Ladies format og de lader sig ikke slå ud af det voldsomme pres fra FFK – Tina Sørensen løber en flot kontra sammen med Madeleine ”Maddie” Falck og endnu engang viser ”Maddie” at hun er den fødte angriber med næse for mål, da hun smækker bolden ind i mål med baghånden. Kampen fløjtes af og jublen er stor – og samtidig er der skabt en optimisme omkring livet i 1. division.

Referat: Mette Agerskov,

Slutresultat blev 4-2 til HFT Ladies.

Der var debut til Ingvild Gjesdal Nilsen, Louise Flindt Andersen ”Flinten” og Mette Gravlund Hansen.

Kampens spiller: Madeleine ”Maddie” Falck

Dagens pointliste:

Madeleine ”Maddie” Falck 1+1

Pia Haugaard 1+1

Nanna Borup Johansen 1+0

Sannie Arnhild 1+0

Ingvild Gjesdal Nielsen 0+1

Tina Sørensen 0+1.

Interessen for dame Floorball
HFT Ladies har fået stor tilgang af både nye og rutinerede spillere og stiller derfor både op i 1. og 2. division i denne sæson. 2. divisionsholdet skal spille første turneringskamp 28. oktober 2017

Damer – spil selv floorball!

Kig ud mandag eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning. Der er ingen forventning om, at du deltager i turneringskampe. Det er sjovt og medrivende at være med – Ses vi?

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706